пʼятницю, 31 березня 2017 р.


Ось і пролетіли канікули, як один день. Хтось спав досхочу, хтось ганяв на велосипеді, хтось просидів у комп’ютері. Але є і такі, які провели свій вільний час в книгозбірні на проспекті Волі, 2. Для тих, хто не знає – це юнацька бібліотека. Наші двері завжди відчинені для допитливих та творчих людей. Творча майстерня «На-вчись!», яка діє при бібліотеці, завершила серію весняних майстер-класів виготовленням великоднього курчатка. Дівчатка-майстрині чудово справились із завданням. Їх очі сяяли від радості, але маленька хмарка смутку промайнула в кожного – канікули закінчилися. Ніхто не хоче залишати Творчу майстерню, хочеться ще і ще власноруч створювати свої шедеври.
Так от, Творча майстерня «На-вчись!» запрошує всіх бажаючих, звісно, хто навчається в другу зміну, в середу, 5 квітня, о 10 годині в відділ мистецтв і культури Волинської обласної бібліотеки для юнацтва на ще один майстер-клас.

Беріть із собою пару полосатих шкарпеток, вату, голку з ниткою, ножиці – нас чекає дивне перетворення шкарпеток в котика:)))

















Немає коментарів:

Дописати коментар